Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu slouží otvory v rámu rozvaděče?

Od: arcu odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

k čemu prosím pěkně slouží otvory v rámu rozvaděče (naznačeno červenou šipkou v obrázku). Jedná se mi o to, že se mi tam dostala malta a nevím jestli tam vadí, nebo ne. Napadlo, mne, že se do těch otvorů možná uchycuje kryt rozvaděče. Děkuji

K čemu slouží otvory v rámu rozvaděče?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, patrně k tomu rozvaděči máte i zavírací dvířka (druhý díl), tak podle toho by to šlo poznat. Jinak, já bych vzal šroubovák a tu maltu bych vyšťoural a otvory vyčistil i vyfoukal.

Zdravím!

doplněno 15.08.14 15:04:

Zdá se, že ty otvory jsou po celém obvodu skříně - já bych je vyčistil stejně, protože mám rád čistou práci. Můžete to zatím nechat a až budete mít dvířka, tak se podle toho zařídíte.

arcu
hodnocení

Bohužel ten druhý díl rozvaděče právě k dispozici nemám. Vyčistit to půjde, ale nerad bych to dělal zbytečně. Mám více kusů rozvaděčů.

zakus*
hodnocení

0x

Otvory nečistěte. Nebudou potřeba!

hodnocení

0x

přední hrana rozváděče skoro vždy lícuje se stěnou; otvory nejsou potřeba, pokud není vedle další rozváděč; ale i tak jsou otvory po montáži zaomítané do úrovně přední hrany...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]