Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,měl bych na vás dotaz nevím jak to pojmenovat ale scháním takové destičky dřevěný který jsou spojeny tkalouny a ruzně v ruce je přetačím procvičuje motoriku nevím zda to jde sehnat nebo udělat prosím o radu
Wamp tak s tímto si vnučka hodně vyhrála a nutila mě provlékat také (většinou bych to hodila oknem), koupili jsme to v hračkářství. Od vietnamských trhovců máme ještě 2 hlavolamy, dřevěné kroužky a destičky s provázkem co se již roky marně snažíme provázek vyvléct.
doplněno 14.08.14 20:52:Ha, to bude nejspíš ten náš hlavolam. Neumím fotit a dostat fotku do PC, jak příjde dcera (dejte mi čas týden) pošlu.
Dobrý den ,tto hra to není přiblížím cca.6-8 ks dřevěných destiček velikosti cca 6x4cm a jsou spojeny tkalouny a ruzně se destičky přetáčí víc si nepamatuji měl jsem to tak před 25 lety ale už jsem to viděl na dovolený al nevím kde to sehnat tady ...děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.