Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřevěná motoricka hra

Od: kedar76 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,měl bych na vás dotaz nevím jak to pojmenovat ale scháním takové destičky dřevěný který jsou spojeny tkalouny a ruzně v ruce je přetačím procvičuje motoriku nevím zda to jde sehnat nebo udělat prosím o radu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravíčko :) Doufám,že to jsou ony : dvedeti.cz/...

lidus*

Wamp tak s tímto si vnučka hodně vyhrála a nutila mě provlékat také (většinou bych to hodila oknem), koupili jsme to v hračkářství. Od vietnamských trhovců máme ještě 2 hlavolamy, dřevěné kroužky a destičky s provázkem co se již roky marně snažíme provázek vyvléct.

doplněno 14.08.14 20:52:

Ha, to bude nejspíš ten náš hlavolam. Neumím fotit a dostat fotku do PC, jak příjde dcera (dejte mi čas týden) pošlu.

kedar76
hodnocení

Dobrý den ,tto hra to není přiblížím cca.6-8 ks dřevěných destiček velikosti cca 6x4cm a jsou spojeny tkalouny a ruzně se destičky přetáčí víc si nepamatuji měl jsem to tak před 25 lety ale už jsem to viděl na dovolený al nevím kde to sehnat tady ...děkuji

lidus*

creor.cz/... Je to ono? Jsou toho různé varianty.

kedar76
hodnocení

s těchto destiček nic neskladám jen je ruzně převracím a a oni se přetačí a různě drží na tkalounech

kedar76
hodnocení

dříve se to taky možná prodávalo na poutích

sargo*
hodnocení

0x

Není to tohle?

drevenysvethracek.cz/...

Taky jsme se s tím svého času dobře vyřádili, i když je to vlastně hrozná ptákovina :)

kedar76
hodnocení

super to je tensystem jen kde to sehnat děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]