Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se to dá pořídit?

Od: cottonka® odpovědí: 10 změna:

Hezký den. Nevím název té věci, vídávám to ve filmech, jak jeden druhému přinese snídani až do postele na podnosu s nožičkami. Nevím jak se tomu správně říká a kde by se to dalo pořídit. Nevíte někdo? Předem děkuji za nějaké odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

2x

Hezký den. Servirovaci stolek do postele. Prohlížeč už vás navede...

stanley110*
hodnocení

2x

Zdravým,našel jsem to jako Snídaňový stolek :D ,například

Kde se to dá pořídit?

hahanaj*
hodnocení

2x

zde si vyber a můžeš objednat

zbozi.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

1x

Stačí zadat stolek do postele a hned je z čeho vybírat. Mě celkem zaujal tenhle nebo tento.

Stanley110 - tyto stolky jsou určeny nejen zdravým ...

doplněno 14.08.14 16:58:

Zztop - co je pro jednoho nepraktické, může druhému naprosto vyhovovat. Postele jsou různé, na vodním lůžku bych to asi nepoužil.

Ohněto - ale vepřo knedlo zelo nebo řízek na tom budou naprosto v pohodě.

hodnocení

Všem Vám moc děkuji děkuji děkuji. To je servis, servírovací stolek. Moje hlava je zabědněná *zed* tak jí to nenapadlo. :-D děkuji a hezký den.

zztop*
hodnocení

0x

Podle mě velice nepraktické a chtěl bych vidět co udělá taková šálek čaje či kávy když se trochu hneš

ohneta*

No co by udělal, vylije se...

hodnocení

Taková šálek čaje či kávy se nevylije. To bude stát vedle na nočním stolku. Ten servis stolek chci pod notebook. :)

hodnocení

0x
Já jsem ho kupovala v Magnet 3pagen;)

lidus*
hodnocení

0x

V BRNĚ v IKEA si můžete vybrat hned z několika variant (kovové, dřevěné, proutěné, barva, cena).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]