Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě jak mám zaplatit zedníka na hodinu, protože od metrů ho platit nemůžu, jelikož dělá na rekonstrukci baráku
a jeho práce je různého druhu a množství.
Nechci Vás naštvat,ale budete mu muset dát tolik,kolik si řekne.Proto je dobré se dohodnout na ceně předem,lépe je stanovit cenu za dílo,případně za metr (při obkládání) než na hodinu,mohl by to protahovat.
Jinak ceny jsou různé podle regionů i měst i jednotlivců.V Praze si klidně řekne zedník i o 300 na hodinu,na vesnici o 100/hod nebo dobrý kamarád za jinou protislužbu.
Bude samozřejmě záležet na tom, zda mu budete platit na ruku (bez faktury) a nebo podle fakturace. Dále jaké práce budou převažovat při rekonstrukci - omítky, obklady, betonování. Co já jsem platila zedníka, tak se hodinová mzda pohybovala od 150 - 180 Kč.
A zde je povídání o platech zedníků:
Počet zaměstnanců ve stavebních firmách, které měly 20 a více zaměstnanců, vzrostl podle nejnovějších údajů Českého statistického úřadu v únoru meziročně o 0,7 procenta. Průměrná nominální měsíční mzda se zvýšila o 16,7 procenta na 20.859 Kč, reálná mzda byla vyšší o 8,6 procenta. Průměrná hodinová mzda stoupla o 6,7 procenta na 145 Kč.
po svých zkušenostech by mě zajímalo jak se pozná solidní zedník. I přes doporučení je to složité. Měl jsem na baráku zedníky kterým jsem dával 150Kč/h a bylo to super, měl jsem tu za 200Kč a bylo to na nic porom tu byli znova ti první za 150kč a stálo to ´plně za prd. Zničili hromadu materiálu a nakonec jsem je musel bez mzdy vyhodit... nakonec to bohužel došlo tak daleko že si veškeré práce dělám sám. Sice poprve ale celkem úspěšně.
dobry den nevim odkud jste ale mi delame za 150 az 180 podle jako dalku se jezdi ale vic si neuctujem ale dobre je kdyz nekoho si pozvete tak bud udelat rozpocet nebo v ukolu aby delal a nebo na hodinu mi jsme jinak z Klatov jestli jste z okoli radi pro vas neco udelame jestli budete chtit www.zazp.wz.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.