Rybizove vino

Od: Datum: 12.08.14 18:58 odpovědí: 1 změna: 12.08.14 19:13
Dobry den, tak jsem dnes prelil rybizove vino a neni vubec sladke, asi jsem dal malo cukru. Prosim o radu,, jakym zpusobem mam dosladit jiz hotove rybizove vino.
Dekuji, Petr

Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: wine
Datum: 12.08.14 19:13

Prostě dosladit cukrem, nic jiného nevymýšlej. Ale spíš méně než více, zaprvé dodat se dá vždycky, zadruhé přehnaně sladké "čůčo" je horší než nedoslazené. Mimochodem, vykvasilo ti to, tzn. má to dost alkoholu? Pokud bylo cukru už od začátku málo, kvasinky by se neměly čím živit a odumřely dříve, než by stačily vyrobit dost alkoholu. Záleží vždy na osobní chuti.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.