Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Rybizove vino

Od: apetr odpovědí: 1 změna:
Dobry den, tak jsem dnes prelil rybizove vino a neni vubec sladke, asi jsem dal malo cukru. Prosim o radu,, jakym zpusobem mam dosladit jiz hotove rybizove vino.
Dekuji, Petr

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

wine
hodnocení

0x

Prostě dosladit cukrem, nic jiného nevymýšlej. Ale spíš méně než více, zaprvé dodat se dá vždycky, zadruhé přehnaně sladké "čůčo" je horší než nedoslazené. Mimochodem, vykvasilo ti to, tzn. má to dost alkoholu? Pokud bylo cukru už od začátku málo, kvasinky by se neměly čím živit a odumřely dříve, než by stačily vyrobit dost alkoholu. Záleží vždy na osobní chuti.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]