Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou interierovou bilou barvu?

Od: mugu odpovědí: 4 změna:

Zdravim

jakou doporucite bilou interierovou barvu (alternativu k Primalex Polar - s tim jsem zrovna spokojeny nebyl)?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

tak to se divím,já měla byt vymalovaný polarem 8 let a pořád nebylo třeba malovat,bílá byla pořád bílá:)i ted v novém jsme použili polar i s tonerem a supr.Jeden pokoj jsme malovali HET klasik a byl bíly jako polar,a tahle značka má taky velkou škálu bílých maleb,tak pokud nechcete Primalex tak bych šla do Het.

doplněno 12.08.14 11:08:

ja mi dělali nová okna,vymalovali ostění standartem a oproti zbytku místnosti co byl polarem to byl hnus*ee*záleží jakou bílou má kdo rád,já raději prosvětlenou.

martyy1
hodnocení

0x

Já jsem nedávno maloval kuchyň a koupelnu Primalexem Standard a v pohodě.

Standard neni tak bili jako polar, bohuzel vyzkouseno. Malir u nas si omylem vzal i jednu nadobu standardu a dodelaval steny, takze td mame pruhovany pokoj. Kdyz primalex, tak Polar.

marinakjenda
hodnocení

0x

Het Klasik(bělost 95%),Het Klasik Premium (97%),Het Hetlain (96%),pro srovnání Primalex Polar(92%).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]