Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prelozeni kaplicky plyn

Od: paw* odpovědí: 7 změna:

Zdravim. Nemate nekdo zklusenost, co vse je treba k prelozeni kaplicky s plynovym merakem? Stavajici kaplicka nevyhovuje svou polohou. Pod novou budu mit zaklad a i dotazeni do domu (budu realizovat az v dalsim kroku). Jde mi jenom odpojeni plynomeru na starem miste, napichnuti plynoveho radu jinde a pripojeni meraku. Merak bude od hlavniho radu cca 3m.Je nutny k tomuto projekt?

Diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

2x

Budete muset požádat o přeložku plynovodu před plynoměrem. Takže musíte požádat plynárny, vás do toho nenechají vrtat.. Tam už budou vědět, co k tomu budou potřebovat. Předpokládám, že i na přeložku za měřením budete potřebovat projekt.

paw*
hodnocení

Oki, diky. delaji u nas kanalizaci a nekde se to krizi s plynem. Sem si rikal, kdyz se budou motat kolem lidi z plynaren kolem. Nakontaktuju se na ne a domluvim se s nima.

pcmani*

musíte požádat přímo plynárnu ta vám usadí plynoměr na nové místo pak plynoservis který vám překope vaše plyn vedení pak už jen revize plynovodu a montáž měřidla myslím že je to vše

A nic to nestojí,akorát peníze (dost).

paw*

Tak tragick to snad nebude. Diry pro privody budou vykopane, cili jenompripojeni+material. Az zjistim cenu, tak ji sem informativne napisu.

pcmani*

materiál jepakatel nejdražší bude revize a tlaková zkouška švagrová platila za revizi kolem 6000,-

Před 4 roky jsem platil za přípojku plynu 16000,-Kč a to jsem měl výkopy a "kapličku" udělaný!

doplněno 12.08.14 03:45:

I materiál je masakr. Jen ta samosvařovací navrtávací odbočka z hl. řádu ...:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]