Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat,kde se dá pořídit takováto chatička a jaké jsou výhody a její nevýhody.Mě zaujala a myslím si jako na léto úplně idealní.Poradíte mi jak se přímo nazývá tento typ a kdo je výrobcem .)
Děkuji
měli jsme problemy s stavebním povolením tak jsme koupily na zahradu tenhle šikovnej domeček,vyšlo nás to na 75tis v ceně je zahrnuta cena domečku,doprava s Prahy do Loun a v Lounech malé přemístění traktorem z hlavní silnice na zahradu,kdo v tom chce bydlet celoročně dá se koupit i zateplený
Pozor na zateplene, aby jste nesplakali nad videlkem. Zateplene verze jsou drazsi a zatepleni nemusi byt na nase klimaticke podminky, takze stejne nepujde celorocne pouzit. Nekde jsem cetl v diskuzi, ze je financne lepsi si dozateplit sam. Kazdopadne si dejte pozor, aby zatepleni bylo celorocni i na nase podminky, nejen nekde v Italii
...až zjistíte cenu mobilheimu, cenu dopravy, jeřáb atd... zjistíte že za stejné peníze postavíte mnohem kvalitnější chatu vhodnou pro celoroční provoz.
doplněno 10.08.14 17:33:právě o tom to je "začíná na"
Za 150000 kč toho moc nepostavím,hlavně jak to bude stavět firma. Také budu muset mít stavební povolení. vyjádření sousedu atd... U mobilhejmu stavební povolení neni zapotřeba.Stojí na kolech.
doplněno 10.08.14 18:00:Atlas Image 10,3x3,1m
VELMI pěkný, kompletně vybavený mobilheim 10,3 x 3,1m se dvěma vchody - obývací pokoj , jídelní kout , kuchyň ve tvaru U včetně spotřebičů, ložnice (dvoulůžko), pokoj (2 lůžka - patrová postel) , koupelna se sprchovým koutem , wc. Plynový krb , plynová karma na ohřev vody.
Sklad: Kolín
150.000 Kč
Počet místností: 3+kk
Pro requied: V případě že máte pozemek na chatu a stavební povolení nelze získat co uděláte? Postavíte maximálně chatku 3x3 m. Netvrdím že to má být dům k trvalému bydlení ale k rekreaci.Podobný mobilhejm má na svém pozemku kousek odemne. V něm bydlí s ženou a staví si domek až dostaví mobilhejm prodá dalšímu. Ten mobilhejm jsem dal jen tak na ukázku kvůli porovnání ceny. Je to tenhle. mobilheimy.eu/... Ještě dodám každý nemá miliony.
Je pravda že za 150000,- postavíte maximálně chatu na úrovni toho MH.
Nicméně za 250 000,- udělám komplet pasivní dům 10x3m, 40cm izolace, troskla, základy, střecha, fasáda, koupelna, stavební povolení, projekt...
Na klíč bych to viděl někde 400-500tis
doplněno 11.08.14 11:12:jinak teď jsem narazil na ten Vámi zmíněný mobilheim... no asi máme každý jinou definici "Velmi pěkný"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.