Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nátěr futra - vespod barvouřed., navrch olej?

Od: kreckomys* odpovědí: 1 změna:

Potřebuji natřít dřevěná futra olejovou barvou. Je na nich jedna vrstva vodouředitelné (bílá). Futra byla vybroušená, připravená, ale prodavačka mi špatně poradila s výběrem barvy. Jednak se mi ten nátěr nelíbí, a dále, když jsem se informovala u odborníků, bylo mi řečeno, že na dřevěná futra jedině olej, protože dřevo pracuje a nátěr by mohl popraskat. Co tedy s tím? Můžu tu vodouředitelnou barvu lehce přebrousit a přejet olejovou (taky bílou)? Anebo musím celý nátěr sundat? To se mi nechce, předtím jsem strávila týden odstraňováním tří předchozích vrstev Barvožroutem. Mám vztek a zároveň obavu, že jsem si zničila krásná historická futra.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

no já bych to sundal na základ, napustil fermeží, pak základovku anakonec email..vodou ředitelné barvy jsou pro nicmochry...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]