Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Použití venkovního štuku na vnitřní omítky

Od: vosikac* odpovědí: 3 změna:

Hezký den.

Mám dotaz,je-li možné použít mnichovskou omítku,která je barvená,už v kýblích,na vnitřní omítky místností?

Byla použita na omítnutí panelového domu a to co zbylo mám možnost koupit za slušnou cenu.Ale slyšel jsem,že jsou v ní používány jiné přísady,než na omítky vnitřní a že by to mohlo dělat neplechu ve formě tvorby plísní...*nevi*

Díky za rady *jasne*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ničeho se nebojte, klidně to můžete použít

Plísně se tvoří z něčeho jiného! (studený povrch zdiva)

vosikac*
hodnocení

*placni* Tak to jsem rád,že to nebude dělat problém...Jsem před zahájením vnitřního omítání novostavby a nerad bych příští rok dělal mnichov znova *smich*.

Ale raději se ptám,když jsem slyšel,že by to dělalo neplechu...Zas tak výrazná částka to není,víc by mě štvala oprava místností*uspech*.

Díky*palec*

jabraka*
hodnocení

2x

Zrovna jsem byl na návštěvě u vnučky,kupují byt a jsou tam některé stěny takto dělané.Proti gustu žádný dišputát,to řikala moje babička,ale je to hrůza.Jako brusné kameny.A ještě to naškrábali jako venkovní.Ale plísně,nebo jiné nedostatky to nemá.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]