Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poslat větší balík s LCD televizi na dobírku (pár let starou), ale již na ní nemám originál obal. Našel jsem jiný = přiměřeně velký, ale pochopitelně se to bojím poslat poštou klasicky (např. cenný balík). Tak jsem si myslel, že to pošlu prostřednictvím české pošty se zvláštní opatrností jako křehké. Bohužel ať se dívám jak dívám, tak dle informace z jejich webu křehké lze využít pouze u zásilek do 10 kg a můj balík váží okolo 14 kg. A jak to tedy mám vyřešit? Risknout to, snažit se nejlépe zabalit a obalit nějakým polyesterem a poslat poštou...A dostatečně pojistit, ovšem pokud se s ní něco stane, tak pouze když to je připojištěno jako křehké. Anebo jsem se díval na PPL, ale tam to zase nejde na dobírku Beru pro fyzické osoby v rámci svozu za hotové. Zatím nevím jak z toho - poradí někdo? Díky předem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.