Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chtěl jsem se zeptat jaké ryby bych mohl mít v zahradním jezírku se vším všudy s lekníny řasy apod.mohl bych tam mít třeba kapra obecného?Mě se moc nelíbí kapr koi,nebo třeba štiku sumce atd.Prostě né ryby tropické ale naše,děkuji.
Zdravim. Asi moc neporadim, ale otazka by mela znit spise inverzne. Chci chovat 5ks kapra, 1 stiku, a mit lekniny ...Jakou plochu jezirka potrebuji? A nesezere (neokouse) mi stika vsechny kapry? Uz ted je jiste, ze alespon v jednom miste budete musrt mit vodu hlubokou cca 150 cm, pokud tam ryby budete chtit celorocne. Zkusil bych se poprat nekde u profi rybaru, co si o tom mysli. Ale zase pozor, aby nenavrhovali jezirko velikosti Rozmberka pro 5 kapru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.