Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zda jste někdo v minulosti nenavštívil veletrhy For Arch a For Pasiv? Má smysl tam chodit, nejsou to jen vyhozené peníze a čas? Konkrétně mě zajímá výstavba pasivních a nízkoenergetických domů.
Předem díky. Jirka
Zdravim. Navstivil jsem je letos. Pokud uz se v dane problematice orientujete, a byl jste na Brnenskem stavebnim veletrhu, tak je zbytecne tam skoro chodit. Je to nahustenejsi ale informace stejne. Ale pokud se chcete v problematice zorientovat, tak doporucuju, pak tomu dat nejaky cas klid, at s eto usadi v hlave a zajet na Brno, kde se uz budete ptat konkretne. V Letnanech mi prislo, ze tam jsou hlavne obchodaci a malo techniku, se kterymi by se dalo mluvit.
Taky zdravim, z vlastní zkušenosti vím, že pokud hledáte jen inspiraci a přesně nevíte co chcete, pak For Arch a veletrh v Brně jsou fajn. Jestli už ale přesně víte, že chcete pasivní dům pak asi nejvíce info získáte na For Pasiv, kde budou hlavní stavební firmy z oboru, letos tam byly třeba Porsenna, Bahal nebo Asting, pak i firmy, které se zabývají vzduchotechnikou, tepelnými čerpadly, vytápěním v pasivních domech (Atrea, Internom, Regulus atd). Takže určitě se dozvíte podrobné informace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.