Nejste přihlášen/a.
Trošku vylepším svůj dotaz.Mám na střeše digitální anténu Philips SDV8622/12 (venkovní anténa) a ve specifikaci výrobku píšou zisk 40 dB.Podlě mě je to naprostá blbost,ale co.Má napájení,které mám přímo u televize.Problém je v tom,že při pěkném počasí mi hrajou programy bez problému,ale jakmile je zataženo nebo prší,tak mi nehraje NIC z ČT.Hrůza,už nevím,co mám dělat.Bydlím v Mošnově a anténa je nasměrována na vysílač Hošťálkovice.Prosím poraďte.co mám dělat.Koupil jsem špatnou anténu?Jakou anténu popřípadě vybrat,abych s tím už neměl žádný problém?Předem díky.Aleš
Tohle opravdu neni antena ( internetove stranky). Vzdycky, kdyz je u anteny takhle vykonny zesilovac, tak hrozi, ze se za urcitych podminek zahlti vstupni zesilovac jinym silnejsim signalem a to se zrejme stava i v tomto pripade pri destivem pocasi.
Nejlepsi je nejaka venkovni Yagi antena bez predzesilovace. Vse ale zalezi na mistnich podminkach prijmu. Jestli je ve vasem miste dost roztristeny signal, tak antena typu síto může být paradoxně lepší než vysoce směrová anténa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.