Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatepleni krovu

Od: markus* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,muže mi někdo poradit-zatepluji krov(novostavba) pod taškou mam difuzni folii,pak bych dal vatu 18cm na vyšku krokve,pak rošt z cd profilu do něj jěště 8 nebo 10 vaty na rošt parozabranu a sadrokarton-jde o to když budu davat hlinikovou parozabranu na profily jestli mužu na to hned vrtat sadrokarton nebo tam musim nějak vytvořit ještě jeden rošt.Děkuji za odpovědˇ...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

milan23*
hodnocení

2x
Jestli jsem dobře pochopil, jde Vám o narušení parozábrany tím, že jí proděravíte vruty...? na to jsou jakési butylkaučukové expanzní pásky, dělají se i v kombinaci s hliníkem.

hodnocení

1x

asi myslíte toto?

cukrar.rajce.idnes.cz/...

doplněno 07.08.14 14:00:

...le ještě by mě zajimala vzduchova mezera mezi sadrokartonem a cd profilem,musi tam byt nebo to mužu dat rovnou na ten profil někde jsem slyšel že dělali dva rošty,ale to mi přijde zbytečne

mezi sádrošem a CD není žádná mezera. Jinak to nepřišroubujete

ano, dávají se dva rošty, kvůli světlům, různému vedení a hlavně proděravění parozábrany.

markus*
hodnocení

Ano přesně to jsem měl na mysli děkuji za odpovědi,ale ještě by mě zajimala vzduchova mezera mezi sadrokartonem a cd profilem,musi tam byt nebo to mužu dat rovnou na ten profil někde jsem slyšel že dělali dva rošty,ale to mi přijde zbytečne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]