Nejste přihlášen/a.
Tak jsem chtela vyprat potahy na matrace,ale bohuzel jsem neodhadla vahu a pracka to neutahne...ted je to napul mokre se stopy prasku na prani a Vanishe na skvrny...Co ted s tim? Existuji nejaky pradelny urceny na extra tezky pradlo-pac tohle rozhodne je...
Tak je vyperte zvlášť nejdřív jeden a pak druhý
Prádelny existují, jakákoliv čistírna by to měla zvládnout, je lepší se tam dojít nebo zavolat a domluvit.
Jednou jsem chtěla vyprat potah na jednodílnou matraci. To, že to je velké jsem věděla, a tak jsem napustila vanu vlažnou vodou, aby se potah moc nesrazil. Rozpustila jsem dobře prášek na praní a nechala chvíli namočené. Nějaké skvrny, co tam byly, jsem potřela mýdlem a požmoulala. Pak jsem vstoupila naboso do vany a hezky jsem potah pošlapala, jako kyselé zelí. Dobrý tělocvik. Poté jsem vše opakovala několikrát v čisté vodě, jako máchání. Byla tedy větší spotřeba vody, i ta záda při vymačkávání vody bolela, ale bylo vypráno. Trochu se to zdrclo, ale při natahování zase povolilo, a lehnutím případné nedostatky se vypnuly.
Pokud máte auto, v každém větším hypermarketu je čistírna. Myslím, že za tu práci to nestojí a raději to dát vyčistit, nyní je mi k šedesátce. Pokud jste ale mladá, silná, máte ráda vodu a nemáte dostatek financí, tak se do toho klidně pusťte, a potahy si ,,vydupejte,,. Venku Vám při tomto počasí také uschnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.