Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skříňový pant

Od: york* odpovědí: 6 změna:

Už mi u skříně špatně dovíraji. Dají se nějak opravit - resp. nějak ty pérka natahnout? Experimentovat se mi nechce- zkoušel to už někdo? Vím, mohu koupit nové ale i tak - jde to? díky

Skříňový pant

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Proč to chcete opravovat? To se rozhodně nevyplatí. I kdyby se Vám to povedlo, unavené pružiny stejně dlouho napružené nevydrží. Tyhle panty se dají koupit řádově za desetikoruny v každém železářství a jejich výměna je otázkou pár minut.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ten pant vyměníte snadno, ale je otázkou, jestli budou držet v té dřevotřísce původní vruty. Počítejte raději s tím, že je budete muset fixovat nebo dát silnější. Zdravím!

olaf71*
hodnocení

0x

jestli se ti nechce experimentovat, tak kup nové. stojí do dvacky. pozor však na parametry (velikost a díry).

hodnocení

0x
Když dveře špatně dovírají, jako první před nákupem nových pantu zkus povytáhnout křídla co nejvíce ven. Polev ten šroub uprostřed a hni s křídlem co nejvíc to jde.
Teprve kdyby to nepomohlo kup nový panty.
york*
hodnocení

Já tam uprostřed ale žádný šroub nemám - pouze otvor!

Za tím otvorem. Prostě ten šroub, co drží obě části pantu pohromadě.
Ten polev a vytáhni dveře co nejvíce ze skříně ven.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]