Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aku šroubovák Einhell rt-cd 18 red

Od: librus* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych si koupit tuto akučku pro hoby - občasné použití, je to dobrá volba?

Vlastnosti

Rychloupínaní
24-stupňů točivého momentu
Opěrka pro pravítko
2 převody
Ukazatel pravý / levy chod
Vysoce výkonný motor by Johnson
Přepínač směru
Měkčená rukojeť
Li-Ion akumulátor
Ukazatel stavu baterie
LED
Elektronická regulace otáček
Quick-Stop
Kufr

Technická Data

Baterie: Li-Ion
Napětí: 18 V d. c.
Kapacita: 1,500 mAh
Otáčky: 1: 0 - 320 min-1
2: 0 - 1,350 min-1
Točivý moment: 23 + 1
Doba nabíjení: 3 h
Točivý moment: 46 Nm
Hmotnost: 1.6 kg

Od 2500-3500,-

Ještě jsem našel úplně totožnou, ale 14.4v a točivy moment 38Nm tuším + 2 baterie. Je to velký rozdíl co se týče výkonu mezi těmito dvěmi akučkami? Děkuji moc za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

einhall neni špatná značka mám od ní léta malou flexu a trafosvářečku a stále funkční

jmlc*
hodnocení

0x

zrovna jsem se dnes díval na náhradní baterii pro moji aku METABO - je stejně drahá, jako celá nová sada s kufrem a dvěma bateriemi...:(

Přemýšlel jsem a díval se asi hodinu na nabídky na netu -ano, Einhell není špatná pro hobby - doporučuji však z vlastní zkušenosti balení se dvěma akumulátory a nižší dobou nabíjení..

uvažuji o naradi-pro-firmy.cz/...

na hobby případně i domacitechnika.cz/...

librus*
hodnocení

Díky. Ta liom xtline nevypadá vůbec špatně... Je to rozdíl těch 11 nm točivý moment? Do té mé by jsi nešel? Našel jse i 14.4V s 2ma baterkama.

librus*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]