Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paušál podle velikosti jističe v příštím roce

Od: accur odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

doslechla jsem se o plánovaném navýšení paušálů za velikost hl. jističe.

Právě plánují navýšení jeho hodnoty, které by se mi sice hodilo, ale není úplně nutné. Jsem u EO.Nu.

Můžete mi prosím poradit, či odkázat o jaké částky tu asi jde? Bude to odstupńováno pro jednotlivé velikostí jističů nebo to bude pro určitý rozsah?

Mám jistič 3x16 A a chtěla bych 3x25 A či alespoň 3x20 A. Roční spotřebu alektřiny mám nízkou (rekreační objekt). Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím zda příští rok bude nějaká změna, ale plánuje se celková změna účtování elektřiny a tam dojde k navýšení paušálů za hl. jistič. V červnu skončil sběr dat a nyní probíhá jeho analýza a do konce roku by mělo dojít ke zpracování celkového návrhu. Tudíž nikdo neví jak bude finální návrh vypadat a ceny už vůbec ne. Tuším se celková změna přepokládá od roku 2016.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]