Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jednou za čas se stane, že se ucpe domovní kanalizace (díky mým skvělým sousedům, jež hážou do záchodu vše možné i nemožné), problém je, že pak všechen odpad teče mým záchodem ven. Jelikož zrovna koupelnu rekonstruujeme, chtěla jsem se zeptat, zda existuje nějaká klapka, která by dovolila je průchod ven, nikoliv zpátky do bytu, jež by se dala namontovat přímo k vývodu odpadu wc.
Děkuji.
co tohle triker.cz/...
doplněno 31.07.14 09:50:klapek je na netu dost, bohužel použitelné jen pro odpadní vody bez fekálií. u této to není jasné
Něco podobného jsem našla, ale bohužel je to moc veliké. Myslela jsem, jestli neexistuje nějaké kolečko jež by se strčilo přímo do té odpadní roury.
jde o to, že ta klapka musí dosednout na nějakou plochu,aby se to zavřelo a když je v tom třeba i hov.., tak tam překáží a netěsní to
No myslela jsem, že by to fungovalo jako víčko, které by se otevřelo váhou toho hov... nebo vody, ale šlo by otevřít právě jen na jednu stranu. A i kdyby to málo těsnilo, tak lepší aby to propustilo jen tekuté látky a né papír a ona hov..., opravdu nemám žaludek na uklízení cizích exkrementů
Tak jediné, co mě zatím napadlo, je použít koncovou zpětnou klapku a připevnit ji k podlaze.
Jaký na to máte názor?
No možná jsem neviděl tu správnou vzruchotechnickou klapku, ale nedovadu si přestavit, jak ten 2mm drát, na kterým to všechno drží bude v těch h.nech fungovat. O přiskřípnutým bobku, tlaku vodního sloupce a vzájemné nekompatibilitě vzduchotechniky a odpadového potrubí nemluvě..
No já myslela, že bych jí otočila Ta, co nabízel Olaf se tam nevejde
Mezi wc odpadem a stoupačkama je jen cca 20cm.
Když jí otočíte, tak nepůjde a) namontovat, b) otevřít. Podívejte se, kde má pant. Musel by být uvnitř. Těch 20 cm je dost šibeničních...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.