Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Prosím o radu, jak mají být vchodové dveře standartně vysoko nad zemí (podlahou), případně jak má být vysoko od země křídlo vchodových dveří. Nám dveře v kolárně drhnou (již téměř od začátku), kolik má být mezi křídlem a podlahou místa? A jak se dává dolní lišta, pokud je rozdíl ve výšce venkovní a vnitřní podlahy? Má překrývat obě podlahy, byť různě vysoké, nebo se jednoduše položí vedle té vyšší podlahy? Snad jsem problematiku dobře popsala. Děkuji předem za vaše komentáře.
Dveře se dávají tak vysoko jak si řeknete. Nedávno jsem si nechával zadělávat několikery plastové dveře a po dohodě s firmou jsem si je nechal usadit o trochu víš cca 2cm na čistou podlahou. Podle informací firmy je standartní výška nad čistou podlahou pouze 8mm! Což se mi zdá dost málo, stačí drobná nečistota, zvedlý roh dlažby, sedlý křídlo dveří atd. a už to škrtá. Pokud to máte interiérové dveře tak ty by šli případně podříznout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.