Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pružná spárovací hmota?

Od: boule® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Mám zděný sprchový kout a na podlaze dlažbu (pod ní je podlahové topení). Po obvodu mi praskla spárovací hmota a vlhla mi zeď. Tak jsem to vyboural, napenetroval, dal hydroizolační stěrku a znovu položil dlažbu na flexibilní lepidlo. Chci se zeptat, zda existuje nějaká " pružná spárovací hmota" , aby mi to znovu neprasklo? Děkuji všem za rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Existuje v kartuších a několika odstínech. mají je ve všech ...hausech atd.

jabraka*
hodnocení

0x

Boule,sanitární silikon

JABRAKA

hodnocení

Děkuji. Silikon je až poslední možnost. Zkusim sehnat tu pružnou spárovačku

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dobry den sparovacka jako takova vam vypraska ale silikon je reseni ten je pruzny a nebude praskat a dneska jak od soudal nebo den braven je velky vyber

doplněno 24.04.09 09:33:

kupte od den braven pruznou sparovaci hmotu na obklady je to kvalita docela dobra ale asi je malo odstinu

hodnocení

Dobře. Děkuji, nejsem náročnej na odstíny :)). Zkusim asi tedy tu spárovačku.

hodnocení

Myslíte, že i ty pružná spárovačka praskne? Proč je tedy pružná? Máte s ní někdo zkušenost?

maxwell*

Ona ta pružná spárovačka je asi v podstatě taky na bázi nějakého silikonu. Jen s příměsí nějaké hmoty, cementu? Na obalu by se to dalo přečíst. Proč to praská je jasný, tepelná roztažnost kachliček. Je to vlastně namáhaný spoj i když by člověk řekl ža se ta kachlička nemůže zas tolik roztáhnout. Jsou i pružné stěrky na kachličky. Zajděte si do koupelnového studia, nebo někde kde maj sanitu a tam vám něco nabídnou, těch výrobků je povícero.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]