Nejste přihlášen/a.
dobrý den máte někdo zkušenost?jsou zabouchnuté dveře a z druhé strany je klíč...takže pomocí druhého nejdou otevřít..chci to zkusit sám než zavolám zámečníka..neznáte někdo nějaký fígl jak to otevřít?
... pokud máte mezeru mezi futry a dveřmi, tak se to pokusit "vyháčkovat". Pokud jsou zvenku šroubky na štítku, tak se to pokusit otevřít pomocí pilky na železo upravenou (vystříhnout ze strany, kde se pilka upíná do rámu, drážku širokou 8 mm). Pokud chcete zaexperimentovat, protože to nemám odzkoušené, upilovat špičku FAB klíče o jeden mm. Případně upilovat více, až by se klíč dal otáčet ve fabce.
to upilování klíče odzkoušené mám on se sice pak otáčí ale doslova ..takže nepohybuje patkou...pokud je z druhé strany klíč otáčí se to naprázdno...ale už jsem to udělal...vyrobil jsem si z pomocí plechu ..zlepšovák...nahnul jsem to do elka...dveře na horním rohu trochu roztáhnul tím že jsem na ně zatlačil a zasunul to elko mezi futra a dveře a plíšek pak sklouznul až k patce...ještě ten plíšek musí být zabroušený tak aby tam byl takový nájezd a pomalím zlačením dolů zatlačoval patku dovnitř..ale děkuji všem ..mějte se
doplněno 29.07.14 18:13:ještě..ten plíšek musí být širší než patka a dírka ve futrech aby se to pěkně opřelo a plíšek nezajel do té dírky ve futrech
Pokud nemají bezpečnostní štítek a jsou pouze zabouchlé, tak jdou otevřít po sundání štítku s koulí a pootočením klikou (pod koulí).
Klíč z pilky na železo ( 8mm), dva silné šroubováky pro odchlípnutí štítku a pilku propružit směrem do dveří, pro případ, že je čtyřhran kliky zbroušený do kulata v místě pod štítkem. Normální bytovkové dveře jsem takhle otvíral už několikrát a to i s kováním na tři šrouby. Počítejte tak s půlhodinou beznadějě a potom náhlého překvapení... Bezpečnostní dveře budou problém. Tam neporadím.
DEJTE VĚDĚT, JAK TO DOPADLO
něco jsem našel,zde,počtěte si - temneuzemi.webzdarma.cz/... - pokud jsem na to koukal,mohlo by fungovat to upilování špičky klíče. nejsem si ale jistý,jestli otočení nebude bránit ten klíč zevnitř.
doplněno 29.07.14 18:10:pozdě,už je tam
už jse to tu psal...vyrobil jsem si z pomocí plechu ..zlepšovák...nahnul jsem to do elka...dveře na horním rohu trochu roztáhnul tím že jsem na ně zatlačil a zasunul to elko mezi futra a dveře a plíšek pak sklouznul až k patce...ještě ten plíšek musí být zabroušený tak aby tam byl takový nájezd a pomalím zlačením dolů zatlačoval patku dovnitř..a povedlo se ..mám radost...ale děkuji všem ..mějte se
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.