Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,bydlím v Tachově v Plzenském kraji.
Zustal jsem sám,bydlím v rodinném domě kde mám i dílnu a ve městě i pracuji (dělnická profese).
Chtel bych to zkusit jinde,v jiném městě uplně od začátku.Mohli byste doporučit kam.
Mám rád řemeslo vyrabím lovecké nože,miluju cyklistiku,rád chodím do kina.Také potřebuju k životu les.
I když bych nemusel raději se živím rukama,dělnické profese.A taky mám rád krásné holky.
Předem děkuji.
Musím trochu oponovat...Ústecký kraj není jen sociálně nepřizpůsobivá osa Děčín - Ústí - Most - Chomutov...jsou to třeba též renovované Litoměřice s působivou atmosférou klubů a čajoven, od kterých leží České středohoří hned za rohem a Kokořínsko za dvěma rohy. To pravím jako pražský resident.
Pokud podnikat, tak tam,kde jsou výdělky, solventní lidé a to je tam, kde je fungující průmysl, velká města. Jinak podle přírody, ale výdělky ... Cyklostezek kupa. lesů kupa... Barák prodat, nebo pronajmout? Není lepší si někde vyjet?
Dělník bez špičkových znalostí asi nemá šanci na dobré žití. Co tak doma připodnikat, k nožům něco uměleckého z kovu když jsou prostory? Holka se může přistěhovat pokud nejde o střídání... a do dobrého bydla rááda půjde, než se k některé stěhovat a litovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.