Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyjádření sítí O2 a ČEZ k ohlášení stavby

Od: modixi1 odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

potřebuji vyjádření O2 a ČEZ k ohlášce stavby rodinného domu, našla jsem u obou internetovou aplikaci, kde je možné podat žádost, ale je tam třeba zakreslit situaci. Nevím jak, mám zkrátka zakreslit hranice pozemku? na jejich návodu jsou nějaké výkusy v kresbě, nevím co to znamená. Prosím, kdo si tímto prošel, piště rady...pochybuji, že tvar pozemku je takovýto (viz. příloha). Monika

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Prostě v tom jejich sw vyznačíte hranici vašeho pozemku. Případně když budete kopat přes silnici, tak označíte i ten výkop.

Nic na tom není.

modixi1
hodnocení

Aha, takže pokud máme zkrátka kapličku u pozemku, tak jí tam jen zahrnu také a vyznačím hranice pozemku a hotovo...díky

Ano, pokud budete stavět jen na svém pozemku, nikam jinam kopat nebudete, tak opravdu stačí obtáhnout Vaší hranici a je to.

hodnocení

0x

Dobry den, stahnete si situaci z katastru nemovitosti a tam do sveho pozemku zakreslete, kudy povedete pripojku. Prijde mi to tak nejjednodussi.

nahlizenidokn.cuzk.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]