Nejste přihlášen/a.
dobrý den zdraví vás Korina, mám dotaz hlavně pro moraváky.V říjnu jedu na rekondiční pobyt do Bystré u Poličky a vím že to je někde za Brnem. Ptala jsem se na vlak.. informačním středisku a bylo mi řečeno že nic takového kam jezdí vlak není. Pouze Bystřička a Bystřany.Nezdá se mi to , pátrám dál a busem jet nechci, pouze vlakem . Neznáte někdo toto místo a jak se tam dostanu , jsem z Liberce, díky a těším se na informace Korina
Dobrý den, je to nějaké zmatené. Pokud vím, tak Polička je u nás jenom jedna a není u Brna.
Podívejte se na mapu, kde je Polička a kde je Brno. Zjistěte si raději pořádně název obce, kam máte jet. Zdravím!
doplněno 28.07.14 18:11:No, existuje, ale není to ani na Moravě, tak k Brnu je to ještě daleko. Já bych jel vlakem do Poličky a potom autobusem (12 km) do Bystré. Je to v Pardubickém kraji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.