Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,po vydatném dešti se mi na stropě v mém r.domku v kuchyni objevil mokrý flek a pak nad střešním oknem.Jsem sama,tak že peníze jsem ráda,že to zvádám...vubec nevím na koho se obrátit,aby se na to podíval?Mám strach,že hned každý řekne novou střechu/na tu nemám/ není zas,tak stará ani špatná.Stejný rok jako ostatní sousedé.Vubec nevim kudy teklo?Nevím koho zavolat?Nevím co mám dělat?Děkuji za každý nápad-sedím a kouří se mi z hlavy...
Zdravím,
hlavu klidně nechce vychladnout - nic se nejí tak horký, jak se to uvaří.
Chtělo by to nějaký údaje, nejlépe samozřejmě foto střechy (místa, kde asi tak mohlo zatéct), ale to asi bude problém.
Takže - z jaké krytiny je střecha, jak je asi stará, jedná se o střechu plochou, mírně šiknou nebo hodně šikmou? Přitom dešti foukal vítr? Pokud ano, tak jak silný? Jak moc zateklo? Jsou to jen flíčky a nebo to teklo proudem skrz strop tak, že jste tam musela dát kbelík?
Čím víc údajů budete schopna dát, tím lépe se bude odhadovat, co může být za problém a kde hledat. Pak se nechá i lépe poradit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.