Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s odrušovači geopatogenních zón, např. Somatex, Ekoplus24.
Zlepšil se tím zdravotní stav osob?
Děkuji.
Do jednoho takového zařízení jsem se díval. Obvykle tam není nic víc než cívka a pár diod. Základům elektrotechniky rozumím a z tohoto hlediska to nemůže mít žádný vliv na zdraví člověka. Svítivost diod opravdu nebude odrušovat geopatogenní zóny a cívky máte v káždém rádiu či televizním příjmači. Je opravdu smutné, že se najdou lidi co dokážou naletět na takovou kravinu. Vždyť takové zařízení nemá cenu větší než 50 korun, ale výrobce si účtuje třeba 12000 jenom proto že vám namluví že to odrušuje geopatogenní zóny. Není to nic víc než obchodní trik. Raději investujte někde jinde.
Viděl jsem zoufalce, který dával nad průmyslovou ultazvukovou mycí vannu hvězdu z měděného drátu, jako komín, který odtáhne škodlivé vlny šířící se kolem přístroje. Potom chodil po provoze s ohnutým drátem v ruce, kterým mával na všechny strany a označoval křídou škodlivé geopatogenní zóny, kudy by se nemělo chodit. Věřte, nebo nevěřte, ženské, které tam pracovaly si libovaly, jak dobře se jim tam potom pracovalo. Zajímavé je, že než tam ten pošuk tu hvězdu dal, a znamení křídou nadělal, žádná z nich si nestěžovala, že by tam nějaký problém byl. To je moje zkušennost, přeberte si to každý, jak chcete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.