Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastová okna

Od: vojtaa odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,tak nám dnes u nás na severu pěkně zapršelo máme starší r.domek 2 rokem plastová okna parapety venku puvodní plechové.Okna zasadila firma a zedník obezdil parapety TY vnitřní plastové.A dnes pěkně zatékalo pod tím parapetem právě v bytě a co teď?Co tam nacpat a jak kudy?Možná z venku tam je jen zabarvený barvou silikon takový pruh od toho plechového parapetu k oknu.Tak jsme z toho ňáký špatný :(.Také je mokro v kuchyní na stropě zítra vylezu na pudu co tam mě čeká.Dal jsem si pivko a prosím o rady nejsem řemeslník jsem kancelářský :),ale práce se nebojím jen nevím co dělat mám... jsem z toho otrávený...díky za rady přátelé :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To venku, plechové, to jsou plechy. To vevnitř, dřevěné, bakelitové, to jsou parapety. Kudy vám zateklo? Trošku se ztrácím. Plechem nebo parapetem?

vojtaa
hodnocení

z venku je plechový parapet a plastové okno je umístěno nad ním asi 1cm byl tam takový žlutý silikon /jak zasadili okna/ pruh pod celým oknem a aby nebyl z venku vidět,tak jsem netřel parapety a zabarvil i ten pruh toho silikonu.V místnosti zedník vyzdil a zasadil plastový parapet.Teklo pod tím tarapetem do místnosti hlavně v rohu

ja1

Tak to žluté nebyl silikon ale montážní pěna, která je jak houba - prodyšná a propustná pro vodu

jmlc*
hodnocení

0x

zřejmě máte rozdělanou práci - okno zevnitř super, ale z venčí nedodělané - budete čekat na fasádu? Kdy ji plánujete? Musíte si zvenčí pod oknem řádně upravit zeď, případně udělat provizorní izolaci...

hodnocení

0x

Reklamoval bych u firmy, která okna instalovala.

jmlc*

nemůže -podle popisu měl od firmy montáž oken, ale zapravení dělal někdo jiný... asi ne na fakturu že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]