Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice podle parametrů

Od: hop® odpovědí: 3 změna:

Zdravím a přeji hezký den.

Kamarád mne poprosil, abych mu "koupil" (přesněji řečeno vybral a objednal) lednici do letní kuchyně podle jeho požadavků. Důležité požadavky jsou pouze dva: Vnější výška maximálně 73cm (aby se vešla pod pracovní desku). A vnitřní rozměry takové, aby se tam vlezla basa piva. Myšleno i s tou basou. Basa má cca 40x30x30cm, a je jedno, jestli tam bude naležato (aby flašky stály) anebo nastojato (k ležícím flaškám bude po otevření dvířek lepší přístup - samy se nevysypou - vyzkoušeno).
Méně důležité - k sehnání tak do týdne a neměla by být nějak extrémně předražená.
Netušil jsem, že bude trošku problém takovou lednici najít, nikde neudávají vnitřní rozměry - maximálně objem. Většina chladniček má zbytečný vnitřní mrazáček, do kterého se nevejde ani placatka rumu, jen tam zabírá prostor. Kompresorové mají logicky dole méně hluboký prostor, takže nepraktický schůdek v zadní části.
Navíc téměř všechny mají zevnitř profilovaná dvířka (s poličkami) která opět ubírají vnitřní prostor...

Poradíte? Předem díky za rozumné rady, připomínky i odkazy ! *slunce*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

hned jsem musel zkusit, jestli by se mi do lednice vešla basa. vešly by se tři na sebe tak i tak. do mrazáku bych dostal v pohodě jednu pro rychlou spotřebu + zmrzlinu pro děti :-D

značka AEG, Electrolux. předražená nevím, před pár lety 35 tis.

hop®
hodnocení

To ale nebude mít maximální výšku 73cm, že? ;)

olaf71*

to jistě ne, proto jsem to jen zkusil sám pro sebe. výška 200cm. 73 má skoro na šířku.

co taková vinotéka. když se do ní vejde láhev vína, tak i bedna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]