Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dodatecne odizolovani kamenne zdi

Od: stread odpovědí: 5 změna:
Dobry den mame barak z opuky stary pres 100 let zdi cca 80cm a ja se chci zeptat zda je realne postupne kamen rozebirat a vkladat napriklad ipu nebo je to pri takove tloustce zdi nerealne? A jak se obvikle resi problem tepelnych mostu v kamennem baraku ma nekdo zkusenost predem dekuju za kazdou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

1x

Dělal jsem to, aby to šlo rychleji, tak se nepostupuje postupně, ale část se vybourá, vloží ipa, dozdí se a nechá zatvrdnout. O kus dál se zase část vybourá. Nakonec vybouráte ty "mosty" a doděláte to. Dnes bych to nedělal a postavil znovu, ale tehdy jsem měl málo zkušeností a teprve na starém domu jsem je získal.

stread
hodnocení

Jak pisete postavil znovu myslite cely barak?
To smad ne..
Takto muj otec s dědou podřezali barák.
Kus asi metr se vyboural ,vybetonoval do roviny ,dala se ipa a zazdilo... A takto obyočili barák za 2 roky.. Nespěchali s tim..
stread

davide a myslíte že by to šlo udělat i u zdi která má 80cm? nespěchám na to pomalu bych to podřezával klidně pár let.. Nehrozí riziko popraskání nebo rozpadu zdi?

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím.To půjde dost složitě a zdlouhavě.Aby nepopraskala zeď tak/ jak píšou/ten 1 metr /na délku/,zaizolovat půlku z celé šířky a pak zbytek z druhé strany.Pomalu a jistě :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]