Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybělení zahradnického nábytku

Od: sansnomf® odpovědí: 2 změna:

Mohl by mi někdo poradit,jak vybělit zešedlé až zčernalé zahradnické sedačky tuzemské výroby? Jsou sice čisté,ale k sezení příliš nelákají.Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

Existuje čistič na plasty. Neznám ale jeho účinnost. Když mi moc nepomáhala ani tlaková myčka, použil jsem houbičku, a jemný čistící prášek na ruce, tuším savo na znečistěné ruce. Je to trošku drsnější způsob než použít CIF, ale po několika hodinách jsem to vydrhl. Příště už do toho ale nejdu. Opravdu dalo mi to zabrat.

hodnocení

2x
UPVC Cleaner Bosch aquatak nám funguje skvěle a v podstatě s minimální námahou;) Na plastový nábytek by se měla pouzivat jemná houbička, nejlépe měkký hadřík a hlavně ne čistící písky s brusnymi casteckami, poskrabou nábytek a pak se tam drží špína. Tekuté savo je také dobrý nápad, ale musí to být neskutečná rasovina;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]