Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výška liaporu

Od: patamat odpovědí: 5 změna:

Prosím Vás nevadí když vyrovnávám podlahu liaporem že mi někde vychází výška 0.5-1cm.? Výš memohu jít kvůli sc hodu . Děkuji .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

a jaká je min. a max. výška podsypu? jestli je to jen do jednoho centimetru, tak nepoužít Liapor, ale nivelačku

petamat
hodnocení

Na 2m to dělá 0.5----až třeba 4cm .ale jen někde.

olaf71*

a co přijde na to?

patamat
hodnocení

Na to přijde 2xOSB asi 15s perodrážkou a navrch polovoučka .

hop®
hodnocení

0x

Já bych si na to asi netroufl.
Liapor srovnávám podle usazených CD profilů, které pak vyndavám, takže jsem limitován výškou těch CéDéček naležato. Menší vrstva se hůře rovná. A Liapor je nosná vrstva v určité výšce, jednotlivé kuličky v tom půlcentimetru možná budou vrzat či praskat.
Neříkám, že to nelze, ale nemohu to doporučit. Asi bych v tomto případě volil jiné řešení pokládky, třeba na PUR...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]