Nejste přihlášen/a.
AHoj,
mám sušičku bosch, půl roku starou, s tepelným čerpadlem a dost se mi v ní sráží oblečení. Ikdyž suším na "jenmo". Bohužel v návodu nejsou u programů uvedeny teploty - resp v návodu je velký prd..
Poradíte na jaký program sušit? tj u kterého je nejnižší teplota?
Čekala bych,že je to bavlna, když je program nejdelší...ale logika říká že to bude syntetika,ale u ní sušička odhaduje cca poloviční dobu než u bavlny.
Jsem z toho zoufalá, dost oblečení je na vyhození. Kdyby se aspon sráželo rovnoměrně,ale obvykle je krátký a široký
Teplotu se teoreticky člověk dozví z návodu, otázka co je to za značku...
Čas teplot je různý, je nastaveno to či ono nicméně...
Třeba bavlny můžete naložit 2kg kdežto umělotiny můžete dát třeb kg 5 takže proto ty různé časy, navíc pokud je to již suška s čerpadlem měla by mít min. čidlo vlhkosti které zařídí 1 ručník=15 sušení ane 2 hod. A naopak 6ručniků=3 hod...
Je idální napsat co je to za stroj, neb něvřím že to v návodu nepíší...samozřejmě suška může mít poruchu, nebo jste nedodrželi čistící postupy...ze sušky neodchází kapalina-máte ucpanu hadičku(či čerpadlo) anebo řívod do zásobníku vody.
Probůh, jste tak trošku s prominutím "bůůůůůů"
Představte si že v příručce k ipadu píší at jej nemyjete tekoucí vodou, asi výrobce tuší proč, pár utopených tabletů jsem viděl a asi je tím pádem dobré to dodržet.
Předpokládám že ač evropan mám u auta nápsáno nelijte do nádrže na naftu vodu, asi výrobce tuší proč toto doporučuje.
70% mého oblečení lze sušit(uvedeno na štítku) 90% se díky bohu už nežehlí(dle štítku ale mohu)
Doporučím návod řádně prostudovat, myčka má většina programů teplých ale jsou i studené.
Návody bosch dělá úplně normální, pokud je pro vás složitý návod, měl vám prodejce vysvětlit postup pro teplé/studené sušení s tím že o víc není zájem, pokud to neudělal jeho/vaše chyba.Kupoval bych ihned jinde.
Je to přesně bosch WTW86564BY. V navodu jsem to opravdu nenašla, je to strasna slatanina. Nemyslim si ze ma nejakou vadu, a cistim filtry po kazdem suseni.
Ano zkracuje si sama cas suseni, jenom proste pradlo srazi /neresim stitky na obleceni,pak bych nemohla susit skoro zadny obleceni ) proto chci alespon susit co nejsetrneji pro zmirneni nasledku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.