Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava WC splachovače - šikovný instalater

Od: lucyk* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

nemáte někdo kolem sebe šikovného kamaráda/ instalatera, který by mi byl ochoten opravit WC splachovač (zřejmě záchod imperial), který při špatném zmáčknutí začne protékat.

Většina firem o tuto menší opravu zájem nemá a myslím si, že tohle je spíše pro nějakého domácího kutila/ drobného opraváře.

Ráda bych našla člověka, který je z Prahy 3 a byl by ochoten se mi na to podívat a poradit/ doporučit způsob opravy.

Děkuji za případné poskytnutí kontaktů na vaše známé či osvědčené drobné instalatéry.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mili3478*
hodnocení

0x

Dobry den, vetsinou staci vycistit , gumove tesneni ,ktere vypousti vodu do wc,nic sloziteho,obcas se to povede i bez rozebirani.

hodnocení

0x

Nový splachovač dokážete vpohodě vyměnit sama... nic na tom není.

hodnocení

0x

Nechci se chlubit,ale znám ,sám sebe.Doma jsem si opravoval sám na 3 typech splachovačů.Ale nejsem z Phy3.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]