Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení obkladů

Od: didas* odpovědí: 5 změna:

Je možno na novou suchou omítku 2x natřenou primalexem lepit obklady? Nebo nátěr musí pryč. Mám za to, že lepidlo by mělo přijít na omítku a ne na nátěr. Obkladač se brání že to ničemu nevadí a obklad bude plnohodnotně držet neboť se údajně jedná vlastně o penetraci

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Obkladač je lenoch. Primalex ve dvou vrstvách určitě není možné pokládat za penetraci. Stačí aby zeď zvlhla a oloupe se mu to i s lepidlem.
Když už se mu to nechce škrábat tak ať zeď aspoň porejpe.

olaf71*
hodnocení

0x

oškrábání místnosti 4x5 m, mi trvalo max. hodinu. navlhčil jsem zahradním postřikovačem, a za deset minut velkou špachtlí v pohodě. já bych to oškrábal

hodnocení

0x

umejt mýdlovým roztokem v malém poměru mýdla.

hodnocení

0x

Pkd jde oškrábat tak oškrábat,jinak použít hloubkovou penetraci ,té ale osobně nevěřím,takže stejně bych škrábal.

Osobně bych přímo na malbu neobkládal!

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jsou i takoví šíbři, že na malbu i štukují. I jen třeba kolem zahozenýho šlice. To je potom loupačka. Pod dlaždice je , jak tu bylo psáno, nejlepší to oškrábat. Jinak, škoda práce a materiálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]