Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlažba nebo lino

Od: zabkag® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,chtěla bych vás poprosit o radu jakou barvu dlažby bych si měla vybrat k těmto kamnům?Kuchynská linka je bílá popřípadě co je lepší dlažba,nebo lino,děkuji.

Dlažba nebo lino

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Co člověk to názor. Já bych volil tmavší barvu a radši mám dlažbu. Sice je studenější, ale lépe se udržuje. Na linu pořád něco vidím.

hodnocení

0x

Zdravím Vás:) Dle mého názoru je mnohem hezčí ta dlažba.Co se týče barev...Pokud máte linku bílou a kamna světle modrá,můžete dát dlažbu tmavě modrou,nebo i žlutou,okrovou.Nebo to sladit dohromady,kuchyně má být veselá,aby se dobře papalo ;)

paw*
hodnocení

0x

Jestli v kamnech budete topit, tak kolem kamen alespon 20 cm "obrubnik" z dlazby, zbytek klidne lino. idealne 50 cm. To z duvodu prsknuti zhaveho uhliku z kamen ven. Taky dlazba snese vetsi zatez, treba pri pokladani kosu se drevem.

iz*
hodnocení

0x

Já bych zvolila tmavě modrou dlažbu nebo dlažbu ve stejném odstínu (barvě) jako kamna (ale myslím, že stejný odstín by se těžko sháněl).

jendad

Okolo kamen jednoznačně dlažbu aspon 50-60cm . Za pár let se muže stát , že budete mít jinak propálené lino

pohanka*
hodnocení

0x

Okolo, jak se zde shodujeme dlažbu, a dále to lino. Nevolila bych mezi nimi velké barevné rozdíly, ale velmi podobný odstín a na sebe navazující. Jinak přírodní, jemná hnědá, malilinko šmrcnutá do té žluté.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]