Nejste přihlášen/a.
prosim o radu,jak a jest-li to lze vubec? Jde ototo: dostali jsme byt panelovy s klasickou umakart.koupelnou a nazdenou z ytongu a nasledne rozvody el.,plyn.,voda.,kanalizace.,vcetne obkladu a vany nemame dostatek penez,kamarad mi poradil ze lze prisroubovat sadrokartonovou desku primo na umakart bez pouziti profilu,ptam se zda je to mozne a prosim o jakoukoliv radu,mockrat dekuju za odpovedi
Přímo na umakart lze natáhnout lepidlo,perlinku a pak nalepit obklady.Jen je potřeba umakart zdrsnit hrubým smirkem či flexou.Je to reálnější řešení.
JABRAKA
ja jsem myslel že hcete SDK vně jádra kvůli vzhledu. Dovnitř jej nedávejte, to je mnohokráte lepší dát ty dlaždičky na lepidlo.
taky jsem zkusil zdrsnit umakart na menší ploše a nalepil obklad; po zaschnutí lepidla zkouška, nic moc, nedrží dobře, není to ono - jedině s kontaktním můstkem
podívejte u mě máme dlaždičky nalepené z 80. let min. století . . . a docela drží. Asi to máte mastné nebo nějaká chyba v postupu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.