Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flexibilní hadice

Od: otazka* odpovědí: 2 změna:

Prosím o radu , čím mám zalepit smrštitelnou hadici. Mám jí 3 měsíce a praskla mi na dvou místech ve švech. Je možné tot ji opravit nebo reklamovat a kdo ji varábí. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli myslíte něco takového

eproton.cz/...

tak tato hadice je neopravitelná. Reklamaci zkusit můžete, ale upřímně řečeno - ty hadice jsou pofiderní už od pohledu, prostě pokud chci hadici na zalévání s tím, že ji tahám po zemi, tak to musí být něco daleko bytelnějšího - tím myslím hlavně sílu stěny hadice. Toto je telešopingový šunt.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Je v záruce, tak ji reklamuj. Opravit ji můžeš jedině tak, že mezi vodovodní kohoutek a stříkací pistoli dáš jinou, kvalitnější,hadici. Tohle už od pohledu nemůže splňovat to, co se od zahradní hadice očekává. Pokud tě zajímá výrobce, tak toho budeš muset hledat nejspíš v Číně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]