Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám novostavbu a při děšti mám v podkrový mokrý komín. Měl jsem tam firmu která přetěsnila oplechování kolem komínu, ale stejně při dešti se mapy znovu objevují. Poraďte jak to opravit. TB
Asi bych při dešti vlezl na půdu a podíval se kudy teče. Menší škvíru utěsnil silikonem a větší montážní pěnou. Otázkou ovšem je, zda je komín zespodu v půdni zástavbě přístupný. Potom jedině opravovat ze střechy.
Píšete novostavba, potom by měl ale někdo za práci ručit, pokud tedy nebyla svépomocí.
Před lety jsem u mamky opravoval po klempířích, do půdy zatékalo, tak jsem zapěnil montážní pěnou a po cca 10 letech neteče. Moje mamka si tenkrát nechávala dělat sama a ti patlalové ji to dělali bez účtu, takže reklamace nebyla možná.
Tuším, že jsou i pěny pro tento účel. Já použil klasickou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.