Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vyčistit?

Od: mmm* odpovědí: 5 změna:

Čím vyčistit montážní pěnu? Koupila jsem čistič na montážní pěnu a jen jsem vyhodila 150 kč, protože tím to nejde. Poradíte něco jinýho? Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tím ,že jste koupila čistu PU pěny jste nevyhodila peníze,jen jste jako průměrný obyvatel česka nepřečetla návod k použití.Vytvrzená pěna nejde nijak odstranit než-li mechanicky!Čistič je jen a pouze na nezaschlou pěnu!

PS prý existuje i na vytvrzenou,ale ještě jsem se s ním nesetkal!

doplněno 21.07.14 20:17:

Hm Ra dal odkaz ale nesetkal jsem se. Jinak asi to reklamovat a pozastavit platbu za montáž do doby odstranění závady!

Jak jsem někde psal vypotřeboval jsem už hezkou řádků pěny (snad by to dalo na plného tranzita!) jan za posledních cca5-6 let,ale pkd byse povedlo stříknout kam nemá,tak IHNED čistím,zvl.na okno kam nepatří!Asi to byli Ti řemeslníci co jimi snad ani nejsou!

hodnocení

1x

Já to nezkoušel, ale třeba tohle denbraven.cz/...

Ovšem jde asi o to, z čeho odstraňujete.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
o čističi nevím (co jsem se zatím s čističi pěny setkal, tak byly všechny pouze na čerstvou, nezaschlou pěnu). Ale mohu vás ubezpečit, že konkrétně na textilu (montérky) ta pěna je snad nezničitelná - před cca 15lety jsem si omylem na montérkovou kombinézu trochu pěny nastříknul a zatímco kombinéza se už se po těch letech a nespočtu cyklu praní sype, tak flek od montážní pěny tam je stále a je skoro takový, jako když byl čerstvý.

mmm*
hodnocení

Dělali nám nová okna a jsou celá od té pěny. Už 14 dní uháním řemeslníky, aby to odstaranili, ale ti se k tomu nemají. Teď už vím proč. Ten odstraňovač Den Braven jsem právě zkoušela a nic.

hodnocení

0x

Obávám se, že bez porušení povrchu oken to nepůjde. Tedy buď mechanicky. Nebo dělat pokusy s chemií. Ale vzhledem k příbuznosti obou materiálů PUR x PVC bych tomu moc šancí nedával. Jak je uvedeno výše, dokud není zaplaceno, má problém dodavatel. Po zaplacení investor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]