Nejste přihlášen/a.
Čím vyčistit montážní pěnu? Koupila jsem čistič na montážní pěnu a jen jsem vyhodila 150 kč, protože tím to nejde. Poradíte něco jinýho? Díky.
1x
Tím ,že jste koupila čistu PU pěny jste nevyhodila peníze,jen jste jako průměrný obyvatel česka nepřečetla návod k použití.Vytvrzená pěna nejde nijak odstranit než-li mechanicky!Čistič je jen a pouze na nezaschlou pěnu!
PS prý existuje i na vytvrzenou,ale ještě jsem se s ním nesetkal!
doplněno 21.07.14 20:17:Hm Ra dal odkaz ale nesetkal jsem se. Jinak asi to reklamovat a pozastavit platbu za montáž do doby odstranění závady!
Jak jsem někde psal vypotřeboval jsem už hezkou řádků pěny (snad by to dalo na plného tranzita!) jan za posledních cca5-6 let,ale pkd byse povedlo stříknout kam nemá,tak IHNED čistím,zvl.na okno kam nepatří!Asi to byli Ti řemeslníci co jimi snad ani nejsou!
0x
Zdravím,
o čističi nevím (co jsem se zatím s čističi pěny setkal, tak byly všechny pouze na čerstvou, nezaschlou pěnu). Ale mohu vás ubezpečit, že konkrétně na textilu (montérky) ta pěna je snad nezničitelná - před cca 15lety jsem si omylem na montérkovou kombinézu trochu pěny nastříknul a zatímco kombinéza se už se po těch letech a nespočtu cyklu praní sype, tak flek od montážní pěny tam je stále a je skoro takový, jako když byl čerstvý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.