Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavovací panty dveří

Od: mig01 odpovědí: 1 změna:

Mám obložkové zárubně a dveře. Bohužel když jsem to kupoval, tak vzal jsem zárubně a dveře od jiného výrobce a neseděly panty (obyčejné, nenastavovací). Koupi jsem na dveře takové panty, aby pasovaly na zárubně, ale na dveřich (masiv) se musely převrtat (panty na dveřích měli jinou rozteč než na zárubních). Jenomže otevírání dveří nefunfuje na 100%. Při větším otevření kladou odpor. Daly by se obyčejné panty na dveřích vyměnit za nastavovací?

Děkuji za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Můžeš sem dát fotku pantů? Jak z futra, tak z křídla? Nenastavovací, tedy zadlabávací panty jsem na dveřích neviděl už hodně dlouho. U některých futer je šroub schovaný pod těsněním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]