Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
mám dotázek... obezdil jsem doma geberit itongem a po obezdění jsem zjistil, že výstup na tlačítko splachování (taková bílá harmonika) je nakřivo cca 4-5 mm. Njn instalateři . Schová to finalní tlačítko na splachování respektivě dá se to tlačítko pootočit? Rozdíl po obložení by byl jinak vidět
Díky Honza
Dobry den, montoval jsem to jen jednou, ale mam pocit, ze jestli uz mate dozdeno, tak s tim nehnete. Tlacitko se natlaci a zacvakne. Potom s tim lze neco dorovnat, ale nevim, jestli to zvladne 5mm. Par mm to srovna (ted jsem to byl vyzkouset na WC)
moc děkuji za ochotu... ještě mě napodlo kdybych to jen vysekal okolo té "bílé harmoniky" jestli ta by se taky trochu nedala pootočit. Nevím nerad bych boural celý geberit a asi by to ani nešlo, vnitřek jsem trochu vybetonoval, aby bylo WC pevnější.
Tak to bohuzel nevim, ale pri testu se mi podarilo srovnat i tch 5mm, ale je to fakt dost hrancni. Drzim palec. Pockejte, az se tu objevi instalater, nebo podobni radci, kteri s geberitem delaji o dost vic. Snad poradi lepe.
doplněno 21.07.14 10:49:po par splachnuti to stale drzi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.