Nejste přihlášen/a.
Jaký plevel tam máte? Některé vytrvalé plevele Vám těch dvacet centimetrů klidně prorostou. Orba podkladu je odvislá od jeho utužení. Jak se vsakuje voda?
doplněno 20.07.14 23:46:Roundup je sichr, ale jak na co. Někdy staší jeden postřik, někdy se musí postřiky opakovat a na některé Roundup nezabírá vůbec nebo jen částečně. Pokud podloží nebude vsakovat vodu, tak toho moc neporoste. Takže orat.
Zdravím
My řešili podobnou věc.Okolo novostavby jsme mělí různé plevele-většinou jitrocele,bodláky atd.Kdybych tam dával Randap,tak se nedoplatím.Dali jsme tam Kaput a výsledek po 3 týdnech?Jen čistá hlína.Čekám až jestli se ještě něco objeví a potom vysévám travní směs
Dobry den, neseje se trava spis na podzim? nejsem si jisty, co Vam v techto vedrech bez deste vyroste. Ale drzim palce. Take budeme sit, ale enchame to na pozdeji i s tim postrikem. Dekuji za typ na neco levnejsiho, nez je Randap
Osobně používám Roundup Klasik a za 5l koncentrátu jsem dal kolem 1000,- Po 3 letech stále funkční. Dělal jsem postřik i ze staršího a o5 bez problémů.
Nekupoval jsem zde, ale za ty peníze je pořád k dodání. agromanualshop.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.