Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou pěnu na montáž dveřních zárubní?

Od: lakabu odpovědí: 7 změna:

Prosím o doporučení PU nízkoexpanzní pěny pro montáž dveřních obložkových zárubní.

Znáte např. značku Distyk?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

0x

jakoukoliv při správném rozepření,momentálně používám everest z baumaxu za 99kč

lakabu
hodnocení

Popř. je lepší použít tzv. instalační pěnu?

quiew*
hodnocení

0x

Nízkoexpanzní. Na značce nezáleží. Dělali mi obložkové zárubně v několika prostorech a pokaždé nízkoexpanzní pěna. Nic jiného řemeslníci nepoužívali. Cca 5 x stříknout mezi zeď a zárubeň po 20 cm na výšku dveří.

bone
hodnocení

0x

Řemeslníci to sice používají, ale doma bych si pěnou zárubně nemontoval.

ovczaak*

čím by jste zafixoval obložky? to mě zajímá,chodím se tu učit!

hodnocení

0x

Na ledasco jsem již spotřeboval hejno pěny.možná by to již dalo na tranzita , vždy od jiného výrobce (spíše s jinou etiketou ) a vždy OK.Použití od lepení broušených (přesných cihel-hrubá penzionu včetně příček) pěnění spár zateplovacích systémů.momtáže dveřních zárubní,rámů oken ...Pouze spíše doporučím nízkoexpanzní,značku si vyberte sám.

To Bone-pročpak byste to pěnou nechtěl?

hodnocení

0x

Jak zde již zaznělo, jakoukoliv i tu nejlevnější nízkoexpanzní.

Taktéž by mě zajímala technologická novinka, kterak inteligentně zadělat dveře, okna, zateplení fasády a fůru jiných věcí bez pěny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]