Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nastěhovala jsem se do staršího bytu, kde jsou příšerný, opravdu starý a těžký dveře..špatně se otevírají. Za co se dají vyměnit? Vůbec tomu nerozumím a potřebuju pomoc. děkuji.
podívejte popis je od Vás jednoznačně nedostatečný: jsou vysoké do 2m tj. standardní výšky nebo jsou i vyšší, jsou to klasické jednokřídlé nebo dokonce původní dvoukřídlé znichž se obvykle otevírá jen jedna polovina? Vyměnit se dají za nové dveře podle požadavku zákazníka. Nové dveře je však široký pojem vzhledem k trhu, kde je různá a i reltivně velká nabídka. chce to se poradit s odborníkem nejlépe n místě nebo u někoho s fotografiemi těch dvěří a futer. Dotaz mi zní jako zakopil jsem starší auto . . . půjde na něm opravit to a to . . . Možné je vše, ale také jde o peníze v neposlední řadě. Jen úrove%n zabezpečení může stát od 5 tisíc do cca 30ti i víc.
Mám taky takové dveře a pěkně mě sejří. Souseda jsem viděla, jak nese krásné nové. A odpoledne je nesl do obchodu zpět, protože panty nešly nasadit. Rozteč byla dobrá, ale ten trn na futru byl silnější než otvor na části na dveřích. Takže máme několik možností: vyměnit dveře i futra, to nepřichází v úvahu. Sekání, spousty prachu a bince, staveniště v bytě. Nebo dveře nechat natřít. Nebo je nechat potáhnout fólií, zrenovovat. Budu muset, ale teď jsem měla spoustu vydání, tak až došetřím.
Dobrý den, možná upřesněte, zda se jedná o vchodové dveře do bytu (a všichni ostatní v domě nebo na patře mají nebo musí mít stejné) nebo se jedná o dveře uvnitř bytu. A upřesněte i počet dveří - možná myslíte jen jedny, ale možná všechny v bytě. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.