Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Můžete mi prosím poradit, jaký materiál dát pod PVC "lino"...Mám podlahu vylitou anhydritem a přeboušenou. Rovinatost je velice dobrá a povrch bez nepřesností. Přijde mi líto dávat další peníze do vyrovnávací stěrky a proto prosím o radu, zda nestačí nějaký papír či něco podobného na moji (dle mě velice rovnou) podlahu. Děkuji
Jardo, pokud máte tak rovnou podlahu jak píšete, tak proč byste tam cokoliv dával na vyrovnání vybroušeného podkladu..
Máte přebroušeno, vyčištěno, pokud nebudete lino lepit, podložil bych ho jen papírem...(noviny), aby se nespojilo s podkladem..
Hezký víkend.
PVC asi lepit nebudu, jestli to není úplně nutné...Všichni po obchodech s PVC tvrdí, že se stěrkovat musí... Nebudou se ovšem dělat boule? Slyšel jsem něco o jen jakémsi fixačním přípravku, který přímo neslepí, ale pouze přidrží...
Když nebudu lepit, čím by se mohlo PVC spojit podkladem?
A ty noviny nebo papír mají přesně jakou funkci?
Moc díky všem a taktéž hezký víkend.
Velice rovná podlaha nevyžaduje pod lino už další úpravu.Aby se později nedělaly boule,stačí položit lino s dilatační mezerou od stěn,asi 1,5 cm.Stejně se pak překryje lištou.Jen lišta se připevňuje na stěnu.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.