Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třída oceli

Od: zbynekji* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

dokáže někdo rozklíčovat označení trubky w1 f81505/h-940280.

Děkuji za odpovědi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

to w1 na začátku by snad mohlo znamenat, že se jedná o závitovou trubku s whitworthem 1". Zbytek označení není třída oceli, ale vypadá spíše jako číslo zakázky.

zbynekji*
hodnocení

Dobrý den,

je to označení na "nerezové trubce", mám zájem o koupi a toto označení mi prodejce poslal.

Také jsem se díval na označení a nikde jsem to nenašel.

ronyx*

Zdravím,
podle tohoto dokumentu ( bolzano.cz/...) označení W1 znamená svařovanou trubku a ostatní čísla a znaky jsou označení oceli (pravděpodobně podle nějaké zahraniční normy - dle ČSN je nerezové (korozivzdorné) oceli zařazeny v třídě oceli 17 - značení 17 xxx.xx) a nějaké označení výrobce. Vysvětlení co ten potisk obsahuje najdete ve výše uvedeném dokumentu vlevo dole.

zbynekji*
hodnocení

Dobrý večer ronyx,

kde najdu to vysvětlení?

Na první stránce?

ronyx*

To "W1" je v tom dokumentu na stránce první, to vysvětlení je v buňce na stránce 4 dokumentu vlevo dole.

111®
hodnocení

0x

no to jsem také zvědav. Kde jste to číslo vyhrabal?

doplněno 16.07.14 15:01:

no mně to také připadá jako číslo ve skladu...1505 by mohla být ocel...

bambula*
hodnocení

0x

Já znám pouze třídu oceli řady 10,11,12,13,14,15, a 17

Jeste je 19, nastrojova.

Kouknete se sem pro upresneni

ferona.cz/...

doplněno 16.07.14 13:09:

Jinak to je podle normy CSN, ktera plati v CR

hodnocení

0x

K otázce místo odpovědi podotázka: Je to třída oceli nebo norma trubky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]