Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dokáže někdo rozklíčovat označení trubky w1 f81505/h-940280.
Děkuji za odpovědi
to w1 na začátku by snad mohlo znamenat, že se jedná o závitovou trubku s whitworthem 1". Zbytek označení není třída oceli, ale vypadá spíše jako číslo zakázky.
Dobrý den,
je to označení na "nerezové trubce", mám zájem o koupi a toto označení mi prodejce poslal.
Také jsem se díval na označení a nikde jsem to nenašel.
Zdravím,
podle tohoto dokumentu ( bolzano.cz/...) označení W1 znamená svařovanou trubku a ostatní čísla a znaky jsou označení oceli (pravděpodobně podle nějaké zahraniční normy - dle ČSN je nerezové (korozivzdorné) oceli zařazeny v třídě oceli 17 - značení 17 xxx.xx) a nějaké označení výrobce. Vysvětlení co ten potisk obsahuje najdete ve výše uvedeném dokumentu vlevo dole.
no to jsem také zvědav. Kde jste to číslo vyhrabal?
doplněno 16.07.14 15:01:no mně to také připadá jako číslo ve skladu...1505 by mohla být ocel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.