Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Potřeboval bych se dovedět kolik si asi tak učtuje řeznik za domaci zabijacku.Děkuji za odpovědi
podle toho, jestli si vezme výslužku a co všechno bude dělat. viděl bych to na litr za komplet bez výslužky. bude levnější než třeba zedník
Hlavně nezapomenout na provozní láhev pálenky, sem tam uvařit kafe, klobásku... A finance bych viděl stejně jako olaf...
tak ta láhev dobré tekutiny k tomu patří. můj známý řezník, který mi zabíjel, mi vždycky říkal " hlavně žádnou kořalku". pokaždé chlamtal rum jak vodu a jitrnice, tlačenka, atd. vždy super. ten rum to asi ladil
U nás to taky tak nějak bývá. Záleží co kdo chce všechno udělat. Nějaký povzbuzovač musí být, bez něho by to nedopadlo. A hlavně nezapomenout na bábovku, ta je pokaždý nejlepší z celý zabíjačky.
Slivovice, pivo a kafe za provozu, nejakou tu kotletu a jitrnici s sebou a jeste si bere strivka, pokud za neco stoji. Ale ty jsou stejnak za vymenu za prinesena.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.