Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena za domaci zabijačku

Od: bourak* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.Potřeboval bych se dovedět kolik si asi tak učtuje řeznik za domaci zabijacku.Děkuji za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

U nas kolem 600 Kc.

olaf71*
hodnocení

0x

podle toho, jestli si vezme výslužku a co všechno bude dělat. viděl bych to na litr za komplet bez výslužky. bude levnější než třeba zedník

zajixxx*

Hlavně nezapomenout na provozní láhev pálenky, sem tam uvařit kafe, klobásku... A finance bych viděl stejně jako olaf...

olaf71*

tak ta láhev dobré tekutiny k tomu patří. můj známý řezník, který mi zabíjel, mi vždycky říkal " hlavně žádnou kořalku". pokaždé chlamtal rum jak vodu a jitrnice, tlačenka, atd. vždy super. ten rum to asi ladil

U nás to taky tak nějak bývá. Záleží co kdo chce všechno udělat. Nějaký povzbuzovač musí být, bez něho by to nedopadlo. A hlavně nezapomenout na bábovku, ta je pokaždý nejlepší z celý zabíjačky.

paw*

Zalezi na kraji. U nas to je tak jedna spamprle na cloveka za cely den. holt reznik je po infarktu a kdyz ma dat treba 2 prasata dene, tak to moc nejde.

lidus*
hodnocení

0x

U nás zabít, rozbourat-500 Kč, ostatní už bez řezníka, komplet zabíjačka až do konce 1000 + řádná výslužka včetně pulčáku slivovice.

hodnocení

0x

Slivovice, pivo a kafe za provozu, nejakou tu kotletu a jitrnici s sebou a jeste si bere strivka, pokud za neco stoji. Ale ty jsou stejnak za vymenu za prinesena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]