Nejste přihlášen/a.
Pravidelně každý rok a letos např. již podruhé se mně vždy pouze na jednom místě - pravá strana dřevěného futra na terasu (z venkovní strany) nashromáždí obrovské množství mravenců - někdy obyč. naposled i ti okřídlení- postříkám je Biolitem a za měsíc znovu. - jiná parta. Mají tam v nějaké mezeře nějaké hnízdo? Nic tam nevidím. Bydlím v centru města a nevím kde se ta havěť bere a hlavně, proč stále jen na jednom místě. Mám tam ještě dalších X oken a dveří a tam nic. Vysvětlíte někdo? díky
Tohle jsem zažil když jsem bydlel na sídlišti.. -Existuje krmivo pro mravence ..neznám ten název ale jsou to takzvané "Juvenoidy" zamezí mravencům v rozmnožování, sežerou a ví že to není jed ovšem se tím sami zlikvidují... je ovšem nutné aby tohle pužívali i sousedi pokud víte o nějakých že by měli tentýž problém.
Byla to směs žloutků a sušené hovězí krve co vím...
Používali jsme to na Faraonky a zdárně jsme je zlikvidovali..
Mirek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.